Raad en daad voor de Bosschenaar!

Raad en daad voor de Bosschenaar!

Bosch Belang is al sinds 1923 in de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch vertegenwoordigd. Daarmee is zij een van de oudste lokale partijen in het land. Geen eendagsvlieg dus. Meegaan in de waan van de dag is ook niet onze sterkste kant. Als onafhankelijke raadsgroepering gaan we voor het belang van de gewone Bosschenaar, man, vrouw, allochtoon, autochtoon, jong, oud, marktkoopman, zzp-er, MKB-er, werknemer en uitkeringsgerechtigde.

Bosch Belang is er voor de Bosschenaar en zijn stad. Onafhankelijk als onze groepering is, laten we ons niet ringeloren door Haagse kringen. Bosch Belang beoordeelt de grote politieke en maatschappelijke kwesties op basis van het belang van de stad en haar inwoners. Landelijke partijpolitiek speelt bij ons geen rol.

Onze vertegenwoordigers in de Bossche gemeenteraad hebben hun sporen verdiend in de stedelijke samenleving. Binnen en buiten de raad komen ze op voor het belang van de gewone Bosschenaar. Ze zijn bekend van hun activiteiten in buurten en wijken, sport- en andere verenigingen, het Bossche carnaval en andere evenementen.

Onafhankelijke raadsgroepering 1923